Om ni vill..

..veta vad Johan, Niklas, Daniel och Carro gör i Stryn så går ni in på denna länk:
http://danielronnback.blogspot.com
Dem ser ut att ha de mycket trevligt med nya vänner och allt.

Idag spela min bror fotbolls match, första gången på typ tre-fyra år, tror ni han blev trött efter att ha spelat en kvart. Laget han spela i är Jädraås och dem började starkt med 1-0 som sedan blev 1-1, sen gjorde jädraås 2-1, så blev de 2-2, och i sista så orka dem inte riktigt så efter en liten bit in på andra halvlek gjorde det andra laget som jag inte vet vilka de var 2-3. Dock spelade bror min mycket bra hade konditionen varit bättre hade han nog gjrt mål på de chanser han fick.

//Elov

VaÖÖ

Igår var det skojjigt, grogga med brorsan, hans tjej, en av mina syrror, hennes kille, Basse och Kalle. Börja med att vi bara skulle prova nån drink, sen fortsatte vi dricka, mest jag. HÖHÖ. Sen tog vi en shot och grejja, sen var man kalas. Det roligaste var att bror min tyckte jag var jätte full när vi gick ut på sta'n, så han ovh hans tjej sa att dem lära få med mej hem sen.men dem var så trötta och tråkiga så jag,kalle och Basse gick till Interpool och tog oss en öl. Där satt vi och snacka strunt och såg på repris på Kroatien-Turkiet matchen som vi redan visste hur den sluta.

Sen på morgonen så fråga min bror om jag kom ihåg något från gårdagen när han ringde. hehe. dock så minns jag allt, bara att han trodde jag var jätte full håhå.

Woho

Nu har jag fått min första upplysning från Johan och de andra i Norge. De hade haft dåligt väder så istället för att åka skidor hade de tagit till alkoholen och suppit istället. Det lede i sin tur till att de gjorde massa galna saker som bl a springa nakna runt i Norge :P Mer vet jag inte bara att vädret ska bli bättre imorn och nästa vecka så då ska dem åka en massa skidor och fota åå grejja. Johan kommer nog hem med bilder och sånt när dem är färdiga i Norge.

Sen har Jag blivit av med lägenheten för att min jävla vuxna broder och hans tjej skall ha den och jag orkar inte pejja för hyran nu när  jag inte får inakorderingsbidrag. Men festandet slutar inte för det, sitter bl a och dricker drinkar med min bror och hans tjej nu och senare t ex på fredag ska jag dricka öl med Helmutt om det inte ändras med veckan. Med boende så kommer jag bo i min hemby Jädraås och inneboende hos min syster på Brynäs. Imorn är jag i Gävle för att slappa, vet ej än vad jag skall göra. Sen på måndag blir det tillbaks till det där jobbet för att tjäna lite penningar.

Ha'tt gött

puss

//Elov

Dåligt

Sverige förlora och enligt min åsikt så spela dem väldigt lamt åå slött. mer hårda tag så hade de gått vägen. Men vi hade trevligt med öl och vattenpipa så det var värt besväret.

men nu blir det sova och upp åå jobba.

dröm sött och god natt.

puss 

//Elov

öööhhh...

Tror ni Jag blev galen imorse när jag hämta nyckeln hos johan när dem står där och ska precis dra till norge, dem är antagligen i norge nu men dock inte framme i Stryn, för det tar några timmar till. Eller gör det? dem borde ha kommit iväg till 8 och nu är kl 19, så det har gått 13 timmar då kansek dem är framme eller så är dem där om en-två timmar. Klarade av ännu en dag på jobbet och ikväll blir de fotboll med Helmutt, Key, Joel och Joar och kanske Oskar. Ska bli riktigt trevligt hoppas jag.

HEJA SVERIGE FRISKT HUMÖR
SKJORTAN HÄNGER UTANFÖR
SVERIGE SVERIGE SVERIGE!!!!Höres

//Elov

Jobb

Nu har vi börjat sommarjobba, Johan hos sin far och Elov på In Situ. Där sitter han och löder och fikar stup i kvarten, eller iaf tre gånger per dag. höhö.

Imorn åker johan, Mr. Rönnbäck och Mr. Karlsson till Stryn för att tillbringa några dagor på plankorna igen, medan Elov är hemma och vilar upp sitt knä :( och Jobbar, tur dock att han tjänar pengar så han kan åka till något annat ställe sedan när knät blir prima.

På midsommar åker Elov till dalarna med sin familj, leksand och ett till ställe där de ska käka och sova som Elov inte minns vad det heter. De tycker han ska bli roligt, men dock kommer han tänka på hur jävla roligt Johan och de andra ska ha det i Stryn och då kommer han förstå att dem har mycket roligare.

Elov fick lite skidbilder från i Vintras som är tagna av Mr. Rönnbäck och här är några:

 http://www.danielronnback.com  http://danielronnback.blogspot.com/


Höger 7, vänster 7, (höger 5)Ha de bra

PUSS


Studentbilder.

Lite bilder från studenten bara. Mer kommer sen när vi har mer :)En fest kvar..

Nu är det bara en fest kvar innan vi är klara med denna skola, skåpet har städats, datorn har rensats och imorgon har vi den slutgiltiga festen, STUDENTEN, vilket vi tror kommer bli mycket roligt. De kommer börjas med champagne-frukost som sedan leder till fotografering och sedan mat på skolan innan vi springer ut kl 15.10 plus minus 10 sekunder. Då blir det marschen i någon timme vilket vi tror kommer vara lite jobbigt men kan nog ändå bli roligt. Därefter ska Elov äta smörgåstårta hos sin syster med sin familj och Johan äter ute med sin eftersom han bor i ockelbo så orkar han inte åka hem för att äta och fika.Senare, omkring 19.30 kommer vi ta oss till konserthuset där vi ska pynta vår lastbil en anning innan vi drar ut och röjer med denna. kommer åka hela kvällen och livla och vara fulla och ha så roligt så ni vet inte vad asså. Förhoppningsviss blir det till att gå till sängs vid 10 på morgonen eller nått.

Kommer vi sakna Media? Ja lite grann men tänk er vad roligt vi ska ha det när vi slipper plugga, och bestämmer vi oss för det senare så är det för att vi vill plugga, vilket är roligare än när man blir i princip tvingad att göra det.

Ha de så bra och glöm inte att komma åå kika på oss när vi springer ut! :P

Puss och hej.

Vattenpipa + väntar på fotboll + Johan är jättebakis

Gårdagen löd att Johan blev jätte jätte full på Gefles ställe för stekare - Goya. Följden till detta är att Johan halvvägs till graven just nu, han har en snara i ena handen och en 9a i andra. vi får se hur det bir.

Vi andra sitter och väntar på att fotbollen ska börja. alla i Elofs lägenhet är eniga att hoppas väldigt mycket att sverige ska vinna mot grekerna.

efter fotbollen ska vi gå på Hang Loose, vi har höga förväntningar på kvällen.

mer rapport om fotbollsmatchen och Hang Loose kommer imorgon. Simma lugnt!

// Anton, Johan, Pontus, Martin och Elof

Vattenkrig

Nu har Kristian och Elov varit och kastat vatten på alla studenter vilket var mycket trevligt men dock så blöt och kallt. Johan var bakis och bestämde sej för att inte delta, men Elov och Kristian kastade vatten för Johan på alla trevliga student firare. Ikväll blir det till att se fotboll och dricka öl, för att sedan dra oss till hangloose.

Bara tre dagar till Studenten för oss nu, det tycker vi är mycket trevligt, så vi får ett för evigt sommarlov.

Mys.

Efter brännbollen gick vi till Elof. Där stannade vi många timmar för att ta oss an en liten bit vattenppa och några öl. Sen blev det också lite dusch innan Goya.

Anton fixade körkortet idag. Det tyckte denne var mycket roligt och skönt. Detta firade han med några öl på brännbollen där han var något sen efter sitt körprov men ändå lyckades skjuta en tjej i huvudhöjd, något Anton blev väldans nöjd med. Dock hamnade han bara på tredje konan...


Anton kom på en ny pose denna dag efter "håll-truten-öppen-på interpool-efter-studentkryssningen-posen". ett enkelt V, som i victory, fetare än det vanliga tycker Anton AKA. "Wall the Ball".

mer bilder från antons pose-serie kommer imorn.
Nu ska vi gå till Goya.

Pusspuss

bränn-boll

nu har vi spelat student-brännboll, det var roligt, Elov Gjorde runda på sitt enda slag och sedan var det röj, med bad, och sånt, dock tappa vi bort vår öl och väska, men väskan hitta vi så biljetter och så har vi till ikväll så det är lugnt. Nu är Anton och Johan och köper pizza sen ska vi ut och dricka öl sen blir det Goya så det blir vell roligt bilder får vi se om det blir sen, slut på batterit i kameran.

Ha't bra

Piuss

Morgonen i dag.

Morgonen började bra med några martini, vanilashots och någon öl.
Mer kommer sen.

Hejsvejs

video

Mycket rolig video och bra låt.Love

Mr. Kellner

Nu har vi inte skrivit något på väldigt länge. Detta beror på att det har varit något fel på inloggningen så att vi inte har kunnat logga in. Men efter långa kvällssamtal med ett bord så löste det sig.

I fredags for 6 härliga gossar till ett väldigtväldigt trevligt hus vid havet. Ägt av den mytomspunna Mr. Kellner.


Dagen började med några öl och lite Tennis utan nät. Gossarna oerfarna men väldigt väldigt duktiga.Sen bar det av till havshyddans båthusbetongsbrygga.
Elof hämtar boll.

Johan får syn på Elof långt ut till havs när han kommer ut från bastun och gläds utöver det valiga.Efter denna vistelse tog vi oss bussen till Gävle för att tillbringa sista delen av kvällen/natten där. och efter ett tag blev det efterfest hos Elov.I lördags var vi väldigt trötta och söndagen var även lugn, men nu kommer den slutgiltiga veckan i skolan vilket kan bli roligt. Med brännboll, vattenkrig och en massa öl såklart.

Så nu har ni en liten uppdatering från att vi inte har kunnat skriva på ett tag.

ha de bra så syns vi

PUSSPUSS

uppgift - avklarad

Nu har vi gjort klart våran sista uppgift i skolan. spelade in när Elov läste upp det fakta vi hade om Koranen. Imorn ska vi bara lägga ihop klippen och visa det för klassen, sen är det över med sånna grejjer för våran del.

HENKE

Henke är jätte bakis!!!! och det är roligt. och det är sol ute. och det är varmt ute. och det är två veckor till studenten. och den är fredag den 13nde.

RSS 2.0