Camping

Helmutt, Henke och Elov var som sagt ute åå campa i lördags kväll, Helmutt kom till Elov ungefär 19 då tog de cyklarna till Henke där Elov och Henke åt lite innan e fixa mask och spön. De kom iväg från Henke kl 20.45, då de cykla till Älgsjön med tanke att fiska och grilla korv åå mashmallovishar.
De kom till älgsjön 21.15 då börja de med att sätta upp tältet och starta en  eld som de fick igång på 2 minuter, mycket skönt att det gick så lätt. De blev kallt efter en stund då de hade suttit och grilla korv så de fortsatte med det istället tills klockan blev 00.30 då de gick och la sej. Innan dess hade Elov lagt i metspöt som låg i hela natten, på morgonen satt det en mört på.
Under natten vaknade dem lite då och då av att det var kallt.
På morgonen satt dem sej att fiska eller rättare sagt så var de Elov som fiska och Henke åå Helmutt underhöll med Gitarren. De enda fiskarna som nappa var små abborrar och mörtar :(
kl 11 åkte de hem till Henke och tog ett glas vatten och därefter cykla Elov och Helmutt vidare till stan, Helmutt drog mot torget och Elov stack hem åå lämna grejjer hemma innan hann drog till Jädraås för att träffa alla sina syskon förutom Valter.
De kommer nog kanske nått klipp från campingen som Henke filma med sin telefon.
                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0