Kungsberget :P

Idag var Elov i Kungsberget och åkte på som sjutton. eller sjutton och sjutton är vell att ta i, lärde sig iallafall switch 9 och tyckte det var ett rätt skönt trick. Kungsberget hade byggt om de två första svarta kickarna så de är mycket brantare nu, dock lite flack landning, men Ojamäe ringde ett samtal och förhoppningsvis så är hoppen perfekta imorgon då det är dags för tävling och då ska ju Elov vara en sån där domare, har ni tur så är han och hans kollega Johan rättvisa på det där med bedömning.
  Dagen idag började rätt komiskt för Elovs del då han fick bevittna en ursinnig Joar ramla två gånger och sedan tappa kontrollen och slå av sin stav. Så han sågs sedan åkandes med endast en stav som han höll i vänster hand, även det såg rätt roligt ut, åtminstånde när han stacka sig iväg med stav tag mellan benen istället för på sidan.
  Därefter, lite senare råkade Swanbeck och Elov orsaka en vurpa för Carro från Stockholm då hon skulle hoppa det röda hoppet längst ner, sa de att man behövde mer fart än man trodde så hon tog lika mycket fart som till det svarta bredvid och som pricken över i:et kör hon 360 direkt och kraschar rejält.
  Det som var häftigast under denna dag var alla volter av U-boxen. Det började med att Swanbeck kör 50/50 to backflip av den sen tar Sigmund från Sandviken sig mod och provar frontflip, tätt följd av Snowboardåkaren Rikard som gör en ihop krupen backflip av den, galen som han är.
  Det som man såg mycket av denna dag var fotografer och filmare som stog eller åkte lite var stans, så antagligen så kommer det iaf upp någon bild på bloggen från idag inom en snar framtid.

GLÖM EJ ATT TÄVLA IMORN, MASSA PRISER FRÅN POC, POW, ORAGE och SMS!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0