kuuuuuul

Denna helg blev lite längre än vad jag hade tänkt mej från början. Jag tog först ledigt torsdag och fredag sen börjades det. onsdag kväll, Kalle ringer och undrar om jag ska med och ta nån öl, självklart är jag inte omöjlig så vi går till mingel och bar och tar två öl, oskar kommer också dit och skrapar ihop sina sista pengar till en öl, sen går vi till Old sains och beställer in en kanna. dock slutar kvällen i princip där, vi går bara förbi det där stället vi gavleån som jag inte kommer på vad det heter just nu, sen gick vi hem för att sova.
  Torsdag jag vaknar kl 08.45 och går för att göra mej iordning för dagens bravader. kl 09.00 kommer Kristian, Key, Kellner och Adam och plockar upp mej, vi åker sedan vidare ut till smörnäs där vi hyr två kanoter och paddlar ut till en ö där ute. vi har korv och öl med oss men efter ett tag kommer kristian på att han glömt hälften av sin öl hemma så då drar kellner, key och kristian tillbaka till kristian och hämtar öl och sedan drar de vidare till systemet för att inhandla en flaska malibu. Därefter åker de tillbaka till smörnäs där Adam och Elov har fått upp ett av de två tälten och kommit fram till att kristians tält är omöjligt att få ihop. men Kristian kommer och grejjar den saken och sedan börjar vi grilla korv, dricka öl och spela gitarr, eller rättare sagt kristian spelar gitarr och vi andra stämmer in med passande sång som så klart kristian också sjunger. Vi näckar även i sjön och sjunger lite mer innan vi somnar. Dagen efter blåser det mycket och vi är lite trötta så vi tar kanoterna och åker hem.
  kommer kanske nått litet filmklipp på när vi sjunger och nått mer lite senare. bilder hittar ni här:
http://www.facebook.com/album.php?aid=46910&id=753492753
  På fredag kväll bestämmer henke och jag att vi skall ut och parta så det gör vi denna gång åker vi till Jonas för att dricka lite öl. Oskar hängde även han med och vell där efter någon öl kommer Basse som själv redan druckit upp all sin öl och vill ut på stan för att dricka mer men han får vänta och så helt plötsligt så säger han den som först springer naken runt huset bjuder jag på en öl, jag slänger av mej kläderna och börjar springa hehe (har en kort film på det som vi kan lägga upp sen höhö). därefter drar vi till Old Sains för att ta oss en jävel, jag får min öl som lovat och kvällen slutar med att jag och Henke hämtar våra cyklar hos Jonas och hittar ingen efterfest så vi drar skilda vägar jag till brynäs och henke hem till järvsta.
  Lördag, Jag börjar att ta det lugnt och åker till harnäs med Henke och Joel för att bada, där får vi vara med om ett fytusan till åskväder precis innan vi åker därifrån. Henkes mamma skjutsar mej till pizzeria Barcelona där min mamma och pappa står och väntar på mej. vi åker vidare till min kusin Sofia som fyllde 20 tidigare denna månad. där är det trevligt med lite släkt och lite kompisar till sofia som jag ej känner. dock kommer Key in travandes, han är nämligen kompis med Sofias kille och har umgåtts med dem ett tag. ungefär vid 19-tiden åker vi därifrån och jag drar först till willys för att köpa lite folle sedan drar jag upp till brynäs för att byta om innan jag drar till oskar, där Kristian, Henke, Gurra och förstås Oskar håller till. vi dricker öl och mosserande vin innan vi drar vidare till Pernilla längst bort i Andersberg, och vi gick hela vägen dit för att vi missa bussen och inte orka vänta på nästa. efter ett tag hos henne drar vi till Olearys som vi fick gratis biljetter till av en snubbe hos pernilla, dock var det kanske det lamaste nånsin typ 10 pers högst. Så vi drar vidare till Hangloose där vi smiter in, där träffar vi massa folk vilket var mycket roligare än olearys. bland andra så träffar vi en kille vid namn Emil som är mycket trevlig. Han är trött så han orkar inte dra på efterfest med oss. Vi träffar även Kalle och Jonas som följer med till Oskar på efterfest där jag somnar i Oskars fotölj.

KALLE SOM FYLLER ÅR IDAG ÖNSKAR JAG MYCKET GRATTIS!!!

Där har ni min långhelg som innehöll många roliga kvällar.

Ha de bra

Skriver mer när det händer nått skojj.

Puss på er

//ELOV

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0