Dragon Mystery Tour

Idag begav sig Johan och Elov till Tandådalen för att delta i tävlingen "Dragon Mystery Tour". Elovs pappa startar bilen kl. 05.40, medans Johan och Elov somnar om i sina täcken. De anländer kl. 09.45 och han precis köpa liftkort och bege sig till parken för att anmäla sig. Därefter tog de tre tränings åk innan det var dags att tävla.
  Elov börjar med en lite sketchy 1080 och en bredbent unnatural 720, Johan kommer tätt efter med en smooth switch 540 Japical och en super sweet 720 med en grab vi ej vet namnet på.
  Det räcker för att båda ska ta sig till finale men under träningen till finalen så luras Johan av farten till hoppet och dundrar in i "nollen" och får ont i sitt högra knä och blir tvungen att ta det lugnt resten av tävlingen.
  Det stoppar dock inte Elov som börjar sitt första final åk med en lite över roterad dubbel backflip och en clean 720 nose, vilket domarna gillar. När han sedan kör en utsträckt dubbel backflip i andra åket och avslutar med en stompad 1080 nose i sista hoppet, åker han ner till de andra åkarna och kör en high five.
  Domarna slår sina kloka huvuden ihop i tio minuter innan det är dags för pris utdelning. De börjar med damernas och fortsätter sedan med klassen upp till 16 innan det är dags för 16 och uppåt. speakern ropar först ut tredje och andra pristagarna, som är Hampus Öhlin på tredje och Didrik (vet ej efternamn) på andra innan de avslutar med att säga "Och på första plats, mr dubbel backflip, Elov Olsson!!". Elov går fram och tar emot sitt pris som är ett par hörlurar från skullcandy, ett par dragon goggles, en dragon mössa och en skullcandy bandana som han just nu har till SALU.
  De avslutar dagen i tandådalen med en pastasallad som Elovs pappa gjort dagen innan. Därefter åker de den långa vägen hem och anländer kl. 19.15 till Jädraås där Johans mamma plockar upp sin son och Elov fortsätter 1km innan han är hemma.

Johan rehabiliteras en dag med sitt knä innan det blir filmsession i Kungsberget på Söndag.

Ps. kommer film från final åken i Tandådalen snart och bilder och film från Åre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0