Swanbeck 18 år

Swanbeck är nu 18 år efter en till en börjad lyckad fest men som sedan dog ut totalt kl 1. Johan, Elov och Daniel kom till Gästrike Hammarby kl 17.45, en kvart innan utsatt tid. De börjar med att ta sig an lite av Johans sprit som han har med sej innan Madde kommer med Elovs och Daniels öl och de börjar dricka. En välkomst drink har födelsedagsbarnen kostat på sej nu när de fick 100 kr av varje som kom.

ungefär kl 18.15 ger de Swanbeck sin present som består av en öl-bong, bakis-piller och en snopp-hantel. Elov inviger bongen med en halv öl som glider ner som en inoljad blondin på en motorhuv. Därefter taggas Swanbeck till en hel öl som tar ungefär 5 sekunder. Sedan är det dags att gå och sätta sej vid sin tilldelade plats, där sitter Elov bredvid två Johannor, var av en är skidåkar-Emmas syrra. Johan får sällskap av Viktor den supglade. Det börjar trevligt med mat och drycker hit och dit, och Henke & Joar rings dit av Johan för att vi tror att det ska bli en jäkla rolig fest.

Joar och Henke anländer och de hinner ha roligt med Johan och Elov på dansgolvet där det är som flest 10 pers. men vid 12 tiden får alla för sej att de ska åka hem och hela festen dör ut på en timme. mycket tråkigt tycker vi, speciellt när en av födelsedags tjejerna är pigg nog att börja städa vid 1. Hur kan man vilja göra så på sin 18-års fest, helt sjukt det är ju då man ska i princip ligga deckad i en soffa innan natten är slut. USCH säger vi.

Bra till en början där Swanbeck, men vi tycker att du kunde ha druckit lite mer och taggat alla från början att se till så det iallafal är fest till kl 5 eller nått.

nån bild från festen kommer sen.

Kommentarer
Postat av: stolmannen

superligan ftw.

2008-04-07 @ 16:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0