Åre (första söndagen)

Denna dag var en lite speciell dag. Vi börja med att Elovs mamma och pappa och bror Valter kom och hämta vår packning till vårat nya boende som var på östlibacken 4c. vi lämnar även ifrån oss våra smala skidor för att sedan ta tag i vår fettingar som får bli dagens lagg, Johan på sina Faction 3.Zero och Elov på sin Nordica Blower.
Vi shreddar på i parken och kör nästan som när vi har våra park skidor, skillnaden är att vi snurrar ett varv mindre och landar mycket skönare än med de smala skidorna. Denna dag träffar vi på lite nytt folk som tagit sig till åre, bl a Niklas Karlsson och Simon Ericson.
Efter ett tag vid typ kl 15 åkte vi upp på skutan och till det ställe där Elov kör en handplant på omslaget till Brant #2 där bygger vi en QP som man flyger fett högt i men den är dock lite för obrant så vi landar uppe på. finns en bild från den lite längre ner.

Denna kväll börjar bra med mat, Bastu och Öl såklart. för vad vore denna kväll utan öl, jo skit skulle vi säga, för denna kväll var nog den roligaste kvällen någonsin. Vi gled ner på Dippan ungefär vi 23.30 och börja som vi brukar dansa runt och heja på folk sen så kommer det bara mer och mer folk och snart är hela Dippan full och roligare än någonsin. Vi dansar för fullt och har roligt tills klockan blir ungefär 02.30 då allt folk har lämnat Dippan. Denna kväll var fantastisk och vi dansa med mycket roligt folk som, Niklas, Manne, Marre, Matilda, Joel, Emil, Oskar, Sara, Eveline och många fler trevliga människor.
image229

Och det var nog från denna kväll som Niklas höll sej framme i bakgrunden på en bild som vi har längre ner på inlägget som heter Åre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0