Åhå

Oj vilken stressig men ändock slapp dag det varit ida för Elovs del. Börja med att han vakna i soffan klockan 10 efter att ha tittat på film (Die Hard 2), så orka han inte gå till sängen så det fick duga med soffan. När han vaknat ätit frukost och fixat iordningsej på en kvart ungefär drog han till en av sina fyra systrar för att där ringa till Halebops kundtjänst och fixa hem ett nytt sim-kort. Så på typ tisdag kanske han har telefon igen :D
  när han var klar hos syrran kl 11.30 gick han till skolan där han fick hörra att Henke, Staffan åå Emil gått på lunch så han haltade sej dit för att äta.
  Efter en lunch som han tröck i sej satt de sej för att titta lite på datorn innan klockan blev 14 då han följde med Henke åå Staffan till Vasa där de skulle ha styrketräning. Ringde till Johan från Staffans mobil 20 gånger men inget svar. ringde istället Kalle åå gick till honom, där fick han reda på att Johan hade ringt åå sagt att han vakna efter två så han kom aldrig till Gävle denna dag.
  Senare så gick han för att först äta hos samma Syster och sedan drog han till skolan för att ta en bild på hela hennes familj, två små pojkar, hon och hennes man.
  Och nu sitter han i skolan för att redigera dessa.
image626
Mauricio, ute och åker longboard, Elov redo med kameran :D
image627
Mau traskar efter sin stora skugga ;)

Kommentarer
Postat av: annaii

vem vann skidorna?

2008-05-16 @ 15:04:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0