En fest kvar..

Nu är det bara en fest kvar innan vi är klara med denna skola, skåpet har städats, datorn har rensats och imorgon har vi den slutgiltiga festen, STUDENTEN, vilket vi tror kommer bli mycket roligt. De kommer börjas med champagne-frukost som sedan leder till fotografering och sedan mat på skolan innan vi springer ut kl 15.10 plus minus 10 sekunder. Då blir det marschen i någon timme vilket vi tror kommer vara lite jobbigt men kan nog ändå bli roligt. Därefter ska Elov äta smörgåstårta hos sin syster med sin familj och Johan äter ute med sin eftersom han bor i ockelbo så orkar han inte åka hem för att äta och fika.



Senare, omkring 19.30 kommer vi ta oss till konserthuset där vi ska pynta vår lastbil en anning innan vi drar ut och röjer med denna. kommer åka hela kvällen och livla och vara fulla och ha så roligt så ni vet inte vad asså. Förhoppningsviss blir det till att gå till sängs vid 10 på morgonen eller nått.

Kommer vi sakna Media? Ja lite grann men tänk er vad roligt vi ska ha det när vi slipper plugga, och bestämmer vi oss för det senare så är det för att vi vill plugga, vilket är roligare än när man blir i princip tvingad att göra det.

Ha de så bra och glöm inte att komma åå kika på oss när vi springer ut! :P

Puss och hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0