Åre (Parlino Swedish open)

Denna dag var lite hetsig med att först kliva upp vid 8. därefter slänga i sej frukost, dra till byn där Elov hämtar sina nymonterade skidor som dock är i längd 168 men de har iaf stålkanter så han slipper halka i kickarna denna dag. Johan, Daniel och Johan åker för att hämta Erik som ska komma med tåget, men det tar lite extra tid så de åker för att hämta Elov innan de åker för att köpa öl till kvällen men det visar sej att systemet är stängt så de åker till station där de inte får vänta så länge innan tåget kommer och de åker vidare till rödkulle.

Där träffar de Adam som också ska vara med och tävla. De tar först ett åk för att känna på hoppen och det visar sig att de har shapat om dem så de inte är så isiga så Elov hade inte behövt så vassa stålkanter tråts allt. Efter några åk blir vi lite fundersamma då åkare som inte har kört så sjukt bra går vidare, så då kör vi vårt race och det börjar med att Elov kör dubbel till cork 1080 och han är vidare. Sen åker han och tränar inför finalen och Johan som är trött kör på säkerhet och lyckas också han få en final biljett. Dock har Erik haft lite otur med att domare Jon tittat bort när han åkte, så fast att han körde galet snyggt så kom han inte vidare. var nära en gång då han gör en 360 nose to screaming seaman landing.

Därefter är det final och på det andra final åket för Elovs del så händer det som inte får hända. Han börjar med en stompad Dubbel och därefter sitter han ner till andra hoppet för att han tror att han inte ska få fart till det , så han flyger för mycket och då han har vart lite för oförsiktig och är klar med snurren som är en cork 1080 ser han landningen långt ner och försöker stanna upp rotationen men landar snett och vrider till knät. han har tur som iaf har Poc tältet nära och blir omhändertagen av dem och får sitta i en skön kudde och vila sig, kunde ej fullfölja sitt tredje åk och väntar istället på att tävlingen ska vara över.

Elov vilar nu upp sej så att han förhoppningsviss ska kunna åka förfullt på freeride helgen i Åre. Endast en sträckning eller nått liknande i knät och det bör vara läkt rätt snabbt.

Pallplaceringarna vet ni hoppas jag annars får ni titta det på Freeride.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0