Åre (lov-vardagarna)

Under Veckan så var skidåkningen en aning dryg då bräckes svarta kickar var ren is i princip, så vi halkade var och varannan gång. men vi lyckades lära oss nya grejjer iaf t ex cork 1080 av Elov och Niklas som igentligen skulle göra en cork 9 men snurra på för mycket i början så det blev en fin 10. Läskigt för honom fast han satt den och roligt att åskåda uppifrån starten.

På kvällarna var det bastu och ute kväll varje dag, hade speciellt en bra kväll på Bygget på tisdagen då nästan hela Bygget var fullsatt på båda våningarna. Dansade som vanligt med nytt folk här och där, hade även med oss Elovs bror Valter och bröder Anton och Kalle Wall, mycket trevliga kissar. Då dem gick hem fortsatte Elov och Johan på "Panget" på efterfest, rätt lamt var det men Joel var rolig och snodde massa öl och Elov hittade en i fickan så vi dela lite hip som hap. Därefter tog vi oss en kortis till Joels lägenhet innan vi drev vidare hem för att vila ögonen lite.
image230
image231
image232
image233

Därefter hade vi lite lama kvällar, bl a nån kväll då den stört sköne Daniel var med och livade upp, men det ver inte så mycket värt när det bara var 20 pers på Dippan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0