Åre (första lördagen)

Denna dag kom vi ut i backen ungefär kl 12 och efter några åk i parken som inte var så rolig, tog vi oss upp på Skutan för att köra i offpisten, hitta många roliga knölar att skuta på. Efter ett tag kom också Johans pappa, Eva, Filip och Jocke upp för att sedan åka och äta vid hummeln. Efter  maten åkte vi lite och sen tog vi oss upp på toppen för att köra ett åk i östra innan vi tog en öl på Fjällgårdens after ski. mycket trevligt, men sen bar det väg den långa gång vägen till stugan.
image225
image226


Väl där tar vi oss en bit mat innan det är dags att basta och dricka öl. Som ni vet så gillar vi det hett och även denna gång kommer bastun upp i 105 grader. Filip sjunger på Björn Gustavssons låt om Karina Berg som han sedan sjunger på hela kvällen. Alltså efter bastun drar vi på oss kläder packar på oss lite öl som vi dricker på vägen ner till Marre som stog för lite av våran förfest, dock var vi ej där så länge, istället åkte vi ner två våningar till Joels lägenhet. Där var det fullt ös med bl a Jonte, Oskar, Crill, massa fler och Joel såklart.
image227
image228
Vi avslutar kvällen med Dippan där vi har det väldigt skojjigt. Vi dansar och håller igång på golvet och scenen där dj'n stod. Speciellt så var det Filip som dansa på scenen men johan Elov och Jocke tog sej en tur dem med.

Från hem vägen kommer det en liten film sen. så CHECK IT OUT!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0